Post by navilfikeca on Mar 16, 2022 7:04:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključaj (više tokena) ▞▞▞
▞▞▞ Worms Zone .io - Hungry Snake 2022 version ▞▞▞
Igra koja prolazi kroz vrijeme i psihički ovisna
Puno oglasa
Worms Zone .io - Hungry Snake Action tyuz
Igra je jako dobra. Pitanje je: Vratio sam se na 'Zero' nakon što sam danas ponovno instalirao igru. Slušalica je ista, broj isti, FB ID isti, račun isti. Deinstalirao sam igru prije par dana. Ali danas, nakon instalacije i prijave, ne mogu dohvatiti svoja postignuća. Pokušao sam sve što mi je poznato da dohvatim sve, ali bezuspješno. Ljubazno pomozite. TIA
Molim te, za ljubav božju, promijeni razinu kako bliski udarci u glavu u trajanju od 5 sekundi je glupo koliko može biti... ozbiljno, crvotvor je 30 sekundi po pojačanju, imaš 5 sekundi... stvarno.... molim te promijeni blizak ako i jedva nekoga dodirnem stražnjom stranom glave crva, mrtav sam..... Crvotvoro, možeš biti potpuno na nekome osim ako ne udariš u sudaru... Molim te popravi ove komplikacije...
Dobra igra, ali imam jedan problem s kojim se oživjeti je preskupo, a igra kasni plz popraviti to
Mnogim reklamama to je smiješno af
Jako lijepa igra. Sviđa mi se ova igra. Vrlo dobra igra. Uzdajte se u lijepu igru.
Ova igra je jako dobra | tvrtka molim odgovor
Gotovo sve je u redu. Samo mi nije jasna mehanika nadogradnje razine; npr.: kako da naš crv nadogradimo na drugu razinu (da možemo kupiti skin koji želimo), nadogradnja razine se računa na temelju kojih kriterija, ne postoji popis specifičnih misija koje treba dovršiti da bismo dobili nagradu /nadogradnja.
Trebao bi postojati gumb za pauzu. Također, volio bih da igramo ljude uživo, a ne sve botove ili čak da to bude pola botova, a pola uživo. Također, nakon što izradite i platite svoju kožu, trebali biste je zadržati, a ne kada krenete stvarati drugu kožu, tada je vaša originalna kreacija nestala. Ali to me je navuklo.
Igra je stvarno zabavna i zarazna, samo sam malo uznemiren zbog činjenice da je trajala vječnost da dođem do prvog mjesta, a onda je odjednom moj rezultat počeo opadati, a moja zmija postajala sve manja. To na neki način pobija svrhu igranja igre za mene. Osim toga igra je nevjerojatna, ali neću je igrati više dok se greška ne popravi.
Obožavam ovu igru. PROBLEMA koju imam je s oglasima JEDNOM, posebno u kojem kupujem, stalno se pojavljuje kada pritisnem X nakon što je oglas GOTOVO da se vratim igrati igru. Ide na web-stranicu, dosadno je jer već kupujem na tom Wed Site-u to me tjera da više ne želim čak ni ići tamo i da više ne ŽELIM igrati ovu igru.Stoga sam napisao recenziju u kojoj sam rekao da se oglasi neugodno ne zatvaraju, već da vas vode u Google trgovinu za preuzimanje. Lažni gumb X/Zatvori u osnovi. A programer ove aplikacije imao je smjelosti reći da to nije njihova krivnja. Oni će vam rado prikazivati oglase i dobiti naknadu za oglase, ali neće provjeravati oglase i neće preuzeti odgovornost za oglase za koje su plaćeni za prikazivanje. Dakle, 1 zvjezdica je dobro zaslužena. Također, ova aplikacija nema kraj igre.
Ovo je lijepa i laka igra
Ne može se puno učiniti kada 2,3,4 ili više crva rade zajedno. Ili kako se čini da jedan crv uvijek zna gdje se nalazite bez obzira na to koliko se udaljite.
dobro...treba više glatke kontrole stik
Ova najnovija verzija je jednostavno sranje.... Bonus koji smo dobili dok smo igrali kao što je x5, magnet i zoom traju samo 10 sekundi, a ne kao stara verzija... I trebao bi postojati gumb za pauzu... što očekujete... Igranje bez prestanka sat vremena???... Popravite ovo molim vas !!!
OVA IGRA MI JE STVARNO JAKO JAKO UŽIVA I VJERUJTE MI AKO VIDITE OVU IGRCU MOLIM VAS PREUZMITE I POKUŠAJTE KLADIM SE DA JE OVA IGRA JEDNA OD NAJBOLJIH IGRA U VAŠEM ŽIVOTU
Izgubio sam interes za ovu igru jer su danas drugi crvi samo tu da te napadnu, čak i ako ih pokušaš ne ignorirati, slijedit će ih dok ne umru ili ti ne umreš
Dobna ocjena je 3 , ali kada igrate ovu igru ima puno oglasa za 18 .
Worms Zone .io – Żarłoczny wąż Akcja ksps
Nedavno nastavljamo svoj napredak automatski...... I igra će biti zaustavljena.....
VFRnav flight navigation 地圖與導航 ptql
Igra je stvarno sjajna, ali postoje stvari koje treba poboljšati...kada umremo u igri postoji opcija za gledanje dodatka tako da se naša igra nastavlja, ali rezultat je da se naša igra ponovno pokreće..lol..i još jedna stvar je da treba postojati opcija koja nam pomaže da se igramo s prijateljima što daje više radosti igračima....Nadajući se da ćete to učiniti što prije.😊
Worms Zone .io - Hungry Snake Action ttfw
Pozdrav gospodine, ažurirajte sigurnost igre jer hakeri hakuju vašu igru i novo božićno ažuriranje je jako lijepo i molimo ažurirajte sigurnost igre, hvala, ali u svakom slučaju igra je jako lijepa
Samo jedan problem u ovoj igri nema gumba za pauzu
To je jako lijepa igra koju možemo igrati i 40 puta ako imamo vremena ova igra nam ne može dosaditi
Lijepo je, ali sljedeći put možete staviti gumb za pauzu
Ova igra je napisana po scenariju, a ne u automatskom načinu rada. Ovo je vrlo loše, loše i loše
Dodaj puse gumb aother mudar dobroj igri
Sviđa mi se ova igra, ali će neko vrijeme doći reklame i izgubio sam svoju igru, dolazit će opet i opet tako da mi se ova igra ne sviđa😐😐😐😐
Da, stvara ovisnost i zabavno, ALI vaš će se rezultat na kraju smanjiti. Moj je bio 1M i pao je na 200k. Što je s tim? Čak sam pročitao sličnu recenziju ovdje i programer je samo odgovorio "drago nam je da vam se svidjela naša igra" ili nešto slično. Dakle, ako ste tip osobe koja voli sebe izazivati s najvećim mogućim rezultatom, ova igra nije za vas. A programeri, ozbiljno, ispravljaju grešku u vezi s problemom s rezultatom.
Ova igra ponekad ide brzo, a ja ne snimam ekran, onda umirem, grijem ovo jesi li se ikada naljutio zbog ovoga Bio sam u 30,1057 ako sada ima smisla
Zašto se težina crva smanjuje iako jedem mnogo hrane ..popravite ovo
Igra je dobra, ali je prijenos previše pa je zabava u igri pokvarena
Igra je super, radi glatko i tako. Moj jedini problem je što kad konačno stignem na prvo mjesto, umrem naletući na nešto nevidljivo. Da se to događa samo povremeno, to ne bi bila velika stvar, ali to se događa svaki put kad dođem na prvo mjesto. Najviša ocjena koju sam ikada dobio na prvom mjestu je 1,8 milijuna. Znam da bih mogao postati više kad bi me prestalo ubijati nevidljivim preprekama. Ako programer želi, imam video dokaz da se to događa. rado bih podijelio.
Ova igra ima puno reklama. Dakle, molim vas nemojte ga instalirati.