Post by dadestautume on Feb 17, 2022 10:23:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lekár Chirurg Nemocničné Hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lekár Chirurg Nemocničné Hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovanie ďalších tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Lekár Chirurg Nemocničné Hry 2022 version ▞▞▞
Táto hra je pekná, ale po niekoľkých dňoch nemôžeme hrať, nedá vybavenie, jednoducho ukazuje trpezlivosť
Táto hra je najhoršia😣. Ako keby to bola detská hra.tak hlúpa hra...Buď rád, že som dal aspoň hviezdičku 😡😡😠
Je to fantastická hra, prosím o novú aktualizáciu
Dobre, chápem, že potrebujem financovať hry a podobne, ale svätá krava, 3 a 4 reklamy za 30 sekúnd? Plus jedna konštanta na obrazovke hry?
Grafika nie je dobrá
Veľmi dobrá a zábavná hra, ktorú by si mal každý stiahnuť, aby si ju užil. Wow!
Úrovní je príliš málo, myslím, že by ste mali pridať ďalšie úrovne🙇
Hra by vás mohla naučiť trochu viac vedomostí na vzdelávanie hráčov, ale zatiaľ je to zábava
Dobrá hra, páčila sa mi, ale vždy, keď dokončíte úroveň, bolo tam veľa reklám, ale okrem toho, že je to pekná hra, preto som ohodnotil tromi hviezdičkami, ale aplikáciu milujem, ale idem ju odstrániť.
Hra je dobrá hra, ktorá vás môže naučiť, ak chcete byť lekárom, a má veľa reklám
Noo hrozne a keby dačo vypni si wifi a žiadna reklama cs
Táto hra je príliš neskoro na stiahnutie. Čakám toľko hodín, že to nefunguje moje dáta sú plné, ale nesťahujú sa v mojom telefóne.😟🤔
stále to padá, nemôžem to hrať, pravdepodobne je to celkom dobrá hra, ale neviem
Existuje limit 15 alebo 20 úrovní. Naozaj som si to užíval, až kým neboli žiadne ďalšie úrovne. ((((((((((
หมอ เกมโรงพยาบาล: เกมออฟไลน์ RPG zven
Vynikajúca a jedna z naozaj veľmi skvelých hier na simulátore nemocničného lekára. Veľmi sa mi páčia tie úžasné stroje, ovládanie a grafika...
WAYYYYY k mnohým reklamám
Fantastická hra, mal som dobrý zážitok. Odporučil by som ostatným vyskúšať túto nemocničnú hru, detaily sú veľmi presné... rád ju hrám
Hra je skvelá, ale prečo sa nepokúsite znížiť reklamy
Skvelá chirurgická hra, veľmi poučná pre medicínske účely. Skúšal som rôzne operácie v tejto úžasnej hre na doktora. Dobrá práca od vývojára palec hore
Pre mňa pekná hra, ale reklám je veľa, pls znížte reklamy
Doctor game je naozaj veľmi pôsobivá a poučná hra. Bezpochyby ide o skvelú prácu, ktorú odviedli vývojári. Dobrá grafika a rôzne ovládacie prvky. Je to príliš dobré.
Hra je zábavná, ale po dvoch úrovniach tretia úroveň hovorí, že čoskoro, preto som jej dal tri hviezdičky
Hra sa zasekla na poslednej úrovni, po ošetrení mandlí pacient stále žmurkal!
Dalo sa to urobiť reálnejšie 🤟🤟. Je to veľmi nudné😑😑😑.
príliš veľa reklám
😶😶😶 no hra je to pekná ale akosi nudná. Pretože hudba v hre nie je vhodná.😓😓😓Myslel som si, že úrovne musia byť čoraz ťažšie, no nie sú. Veci zostávajú rovnaké.
Kirurg Simulator Igre Doktora Igranje uloga tsqh
Je to pre mňa skvelý nápad, aby som si mohol urobiť kariéru, veľa sa toho naučí, ale stále zobrazuje reklamy
Crime Secrets: Crimson Lily রোমাঞ্চকর gnr
Prišlo pekné, ale pred operáciou je príliš veľa aplikácií, prosím, všimnite si, že nedávajte, nedávajte veľa aplikácií, ktoré pri hodnotení tromi hviezdičkami, prosím, nedávajte za toľko
Táto hra je taká dobrá. Hodnotím túto hru 5 hviezdičkami, pretože v tejto hre sa môžeme naučiť, ako urobiť operáciu srdca, je špeciálna pre tých, ktorí chcú byť lekárom, ktorý vytvoril túto hru .on/ona je skvelá.
Veľmi veľa reklamy medzi hrami
Hra je príliš zlá, je to hra, ktorú môžem hrať, ale je tu jedna vec, ktorá ma hnevá a nenávidím. Keď som sa dostal na poslednú úroveň a dokončil som operáciu, nič sa znova nestalo, len ma to prinútilo sledovať pacienta, neprešlo to na ďalšiu úroveň, nestalo sa vôbec nič a viem, že nie som len ja, kto prechádza týmto prečítajte si recenziu a osoba mala rovnaký problém, takže to prosím opravte
Hra je naozaj dobrá, ale reklám je príliš veľa a nie je tam viac úrovní
Malo by to mať viac úrovní. Je to pekné, ale moja úroveň skončila len za dva dni 🙄🙄
Príliš pomalé tempo, príliš veľa reklám
Vajcia sú najviac 6a všetkých čias a nemáme problém riešiť problémy, ktoré môžu spôsobiť ochorenie a 7alebo ochorenie alebo ho spôsobiť môže ovplyvniť iné ochorenia, ktoré ovplyvňujú ich imunitnú funkciu na konkrétny stav a sú liečené lekárom a endokrinológom, ktorý sa zapojila a je aktívnym lekárom v sérii, ktorá môže pomôcť 9pacientom a pacientom, ktorí to potrebujú
Toto je veľmi báječná mobilná aplikácia. Táto mobilná aplikácia má veľmi krásne funkcie. Veľmi sa mi páči grafická práca v tejto aplikácii. 👍
Páči sa mi táto hra, ale jediná vec je, že so všetkým pomáhate a zvyčajne nám dávate pokyny
Vyžaduje viac operácií na pacientoch a tiež viac pacientov, aby hra mohla trvať o niečo dlhšie
Táto hra je príliš detinská, ľahká a krátka
Niekoľko otázok- Prečo má hrudný kôš niečo ako... Plastový film, prečo sa všetci pacienti veľmi podobajú a prečo je sestrička taká... Sexualizovaná-? Okrem toho je hra v poriadku, reklamy nie sú príliš často, ale nie je taká interaktívna, ako by som chcel....
Hra je zaujímavá, ale problémom sú reklamy
外科シミュレーター ドクターゲーム: オフラインゲーム ロールプレイング bml
Úžasná hra, ktorú môžu lekári použiť ako prax. Moje skúsenosti s ňou sú dobré a plynulé, mám návrh pre vývojárov pridať ďalšie úrovne do hry Doctor
Veľmi pekná hra na doktora, rada ju hrám, ale mala by pridať ďalšie úrovne, aby bola zaujímavejšia