Post by dadestautume on Feb 17, 2022 10:17:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz bütün hack ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Bu oyun cox gozeldi ama men mavi regden nece cixa bileren
Hərkəsə tövsiyə edirəm super oyundu .birdəki rəylərdə söyüş söyməyin ağzınızı yığışdırın!!! Birdə oyunu bulutusla 2 nəfər oynayın. O daha çox maraqlı olur .
Çünki çox gözəl idi
Bu oyun fenomenaldır, heç olmasa fikirləşdim... reklamların bolluğu təkcə o deyil, mən mobildəyəm və əksəriyyətini bağlaya bilmirəm....
Bu oyun bir az ləngiyir, amma planşetimdə yaxşı qrafika var və mən planşetdən istifadə edirəm, ona görə də ilk dəfə oynayanda sərin oldum, çaşqın idim və nə edəcəyimi bilmirdim və yaxşılaşdım, ona görə də sizə verirəm 4 yarım ulduz
Yeniləmələrdən sonra daha yaxşı bəzən hələ də geri qalır, lakin nadir hallarda əvvəlki kimi olur :0
Eladi
Plazma 3 reklamları mən oynadığım zaman yaşayır, həmişə məni qovur, xahiş edirəm bunu düzəldin
Ən çox sevdiyim oyun, 8 aydır oynayıram və mən artıq 1789-cu lvl-dəyəm yaradıcıları tamamlayır bu agario kimidir, lakin daha yaxşı agarioda ultra klik yoxdur, oyununuzu sevirəm!!! 🙂
Bu, Dürüstcə Əladır! bir müddətdir ki, rəyləri vərəqləyirəm. Demək olar ki, hər cavab komanda üzvləri haqqındadır və ya oyun heyrətamizdir. Sanki indiki məqamda insanları başa düşmürəm. Komandalaşma hər dəfə və tez-tez olur. Çünki baş verə bilər. Ancaq açıq-aydın Teaming heç bir yerdən baş verir. Komanda qurmağa çalışmasalar belə. Bu sadəcə aydındır. Düzünü desəm, insanların niyə pis cavablar buraxdığını anlamıram. Aydındır ki, düzəldə bilməyəcəkləri bir şey üzərində. Bu, təbii olaraq baş verir.
Babad
Nebulous.io ஆக்ஷன் evm
Superdi. İnternetsizdə oynamaq olur
En yaxşi oyun budu
insanlar necə bölünəcəyini bilmirlər, ona görə də qazanmaq asandır
Nebulous.io ஆக்ஷன் tghs
Bu oyunun ən yaxşı tərəfi, amma siz başqa insanlardan ibarət komandanı bəyənə bilərsiniz, əmiuşağı və dostlarınızla oynaya bilərsiniz və buna bənzər hər şey olduqca əyləncəlidir, bəli, bu, çox əyləncəlidir, yemək yeməyin, insanlar tərləyir və mən bunu qazanmalıyam. oyun əvvəllər mənim digər mobil telefonum var idi, sonra onu əvvəllər PC-də əldə etmişdim və sonra yenidən mobil telefonumu endirdim, bir qunduz bəndi nədir və mən əmim oğlu və qardaşımla etdiyim kimiyəm və çox əyləncəli idim. Hamısını öldürdüm və dəli oldum və mobildə adı nədir
Yaxşı və yaxşı yaxşı gözəl 8 k plazma zəhmət olmasa dumanlı io kömək 20 k 8 k 10 k 30 k 15 k
Yaxşı oyun amma mənə plazma lazımdır ki, bəzən x5, həmişə x2 olsun
Bu qədər gecikmədir
Yeni funksiyalar əlavə etməyi dayandırın. Bunun əvəzinə gecikməni düzəldin.
Ela ouundu hemise birinci oluram
Qaqam oyun cox gozel oyundu 3 ildir ki oynayiram 516 ci levelem hemde proyam
Onun heyrətamizdir, agrio kimi əla oyundur, siz həmçinin ev heyvanlarını və makro qidalanma kimi başqa şeyləri də əldə edə bilərsiniz, məncə onu heyrətamiz şəkildə yükləyin
baytar nailiyyətlərini çıxarın
cox dostum var. Mən bunu sevirəm, amma facebook qoşulmadıqda danışa biləcəyiniz bir üsul əlavə edə bilərsiniz
Elaaaaa
Nədənsə rəyim itdi, ona görə də bir daha deyəcəm. Xüsusi dəriləri ötürmək və rədd etmək üçün məsul olan komanda səriştəsizdir. Təlimatlar şəklin üzərində köynək olmalıdır (və ya buna bənzər bir şey) dedi ki, paltarsız bir oğlan (meliodas) xüsusi bir dəri gördüm. Mənimki geyimli və uyğun olsa da, rədd edildi. Cins fərqi ola bilər? Həmçinin çox tez-tez qəzalar baş verir ki, bu da oyunu oynanılmaz edir. Vet5 oyunçusu (uzunmüddətli oyunçu) kimi bu oyunu tövsiyə etmirəm.
Hər dəfə bu oyunu oynayanda telefonum sönür
Artıq 9 ildir ki, oynayıram və mən ən yaxşı agar.io-nu sevirəm... ur agar.io split run yaşayış ehtiyacları üçün ən yaxşı şey
Botlar bir qədər güclüdür, lakin oyun hələ də xoşdur, özü də ən böyük oyunlardan biridir
Ass
Jail Break : Cops Vs Robbers Szerepjátékok asve
Menim adim budu oyunuyari bir olaq teyam ADIM BUDU 《ELVIN》《TURK》♡♡
Bu oyun çox zəhmlidir və beta tester olmaq mənim üçün xoş olardı, mən bu oyunu oyun çıxandan bəri oynayıram, həm də çox asılılıq yaradır.
Mən bir qədər dəqiq desək, 4 1/2 ildir oynadığım oyunu sevirəm. Dəyişdirəcəyi şey, mənim fikrimcə, bu oyunları bütün digərləri kimi göstərən IO hissəsidir. Mən bu oyunu çox bəyənirəm, onun onu fərqləndirən cəhətləri var, mən şəxsən IO-nun aradan qaldırılacağını düşünürəm, çünki bu oyunları hər bir digər IO-ya bənzədir. AMMA HƏLƏ ƏLA OYUNDUR!!!
Pis deyil. Yaxsidi
Nebulous.io Akcija wmm
Əvvəllər bu oyunu sevirdim, çətin, asılılıq yaradan və ümumilikdə əyləncəli idi. Avtomatik klikdən sonra bu, dəhşətli oldu
Oyun ala biləcəyiniz əşyalarla doludur, lakin o, sizi sadəcə onları almaq üçün qeydiyyatdan keçməyə məcbur edir. Zibil oyunu
Gözəl oyun 👍 amma dəri yaratmaq istəyəndə 500 plazma qoysalar çox plazma baha başa gəlir, mən ona 5 qiymət verəcəm